Praleisti juostelės komandas
Pereiti prie pagrindinio turinio
TUV1
TUV2
I-IV
7.00 - 11.00
11.45 - 16.00
V
7.00 - 11.00
11.30 - 14.30
Klientų aptarnavimas
Tel.(8 37) 30 17 77

Gyventojų dėmesiui! Sąskaitą gaukite el. paštu! Kauniečiai yra kviečiami jungtis prie bendrovės „Kauno vandenys“ savitarnos svetainės. Čia galima matyti savo sąskaitas, deklaruoti skaitiklių rodmenis, užsisakyti skaitiklių keitimą, plombavimą, teikti prašymus ir kt.
Skubi Pagalba
Lauko vandentiekio tinklų avarinė tarnyba
Tel.(8 37) 31 35 92
Nuotekų tinklų avarinė tarnyba
Tel.(8 37) 31 28 76
Klientų aptarnavimas
Darbo laikas
I-IV
7.00 - 11.00
11.45 - 16.00
V
7.00 - 11.00
11.30 - 14.30
Prailgintas klientų aptarnavimas
I-IV
V
16.00 - 17.00
14.30 - 15.30
Aukštaičių 43, LT-44158 Kaunas

Junkis prie UAB ,,Kauno vandenys" facebook paskyros ir tapk socialinio tinklo draugu.
Tai greitesnis kelias bendravimo link.
Vandentiekio informacija
2017-09-18
Pateikta vandens Kaune:
60 926 m³
Išvalyta nuotekų Kaune:
154 480 m³
Gedimai vandens tinkluose:
5
Gedimai nuotekų tinkluose:
41

Svečiai iš Pietų Afrikos Tarptautinės savaitės metu užsuko ir į bendrovę ,,Kauno vandenys”

2017-04-18

​Svečiai iš Pietų Afrikos Tarptautinės savaitės metu užsuko ir į bendrovę ,,Kauno vandenys"

Kauno kolegijos Technologijų fakultete paskaitas pagal Erasmus+ programą skaitė dėstytojai iš Vendos universiteto, Pietų Afrikos Respublikos (PAR). Svečiai taip pat dalyvavo kituose Tarptautinės savaitės renginiuose bei kartu su kolegėmis iš Belgijos apsilankė keliose įmonėse tarp jų ir UAB „Kauno vandenys". Dėstytojai iš PAR apžiūrėjo vandens gerinimo įrenginius, susipažino su vandens valymo technologija.

Doc. dr. Wilson Mugera Gitari Aplinkos inžinerijos katedroje skaitė paskaitų ciklą apie geriamo vandens kokybę bei atvirųjų vandens išteklių išsaugojimą Pietų Afrikoje. Arti penkiasdešimties žemės ūkio mokslus kolegijoje studijuojančių studentų aktyviai dalyvavo šio dėstytojo iš Vendos universiteto paskaitose.

Kolegijos studentams Profesorius dr. Afam I. O. Jideani skaitė paskaitas apie maisto technologiją bei maisto saugą ir kokybę. Paskaitų metu kolegijos studentai buvo supažindinti su tradiciniais Afrikos maisto produktais bei naujų technologijų, skirtų maisto žaliavoms bei produktams šioje šalyje apdoroti, taikymo perspektyvomis. Plačiau buvo aptartos kai kurio gyvūninio (pieno, žuvies, kt.) ir augalinio (saldžiųjų bulvių, melionų sėklų, sorų kruopų, kt.) maisto perdirbimo technologijos. Studentus ypač sudomino informacija apie mopani kirminus bei aliejinę moringą, dar vadinamą „stebuklinguoju vilties medžiu".